Je bent nu hier: Home / Susan

Het Kniphuis - Susan

"De koffie en thee staan voor u klaar!"

 Mijn naam is Susan Huttinga en ik woon in Westenholte.

Op mijn 15e ben ik begonnen met de opleiding hairstyliste. In Elburg vond ik een  stageplek  en  ben daar aan het leren en werken gegaan. Drie jaar later rondde ik mijn opleiding af en ben ik als kapster gaan werken in IJsselmuiden bij, wat toen nog, Trendy Hairline heette.Ik heb daar vijf jaar met heel veel plezier gewerkt. Hierna heb ik nog vijf jaar in Elburg gewerkt, toch kreeg ik de kriebels en wilde voor mezelf te beginnen. En dat heb ik gedaan!

Vanaf augustus 2011 zijn we bezig gegaan met de vormgeving van Het Kniphuis.
De naam was snel bedacht en daarna volgde het idee om een kniphuis in de achtertuin te plaatsen. Een mooie blokhut is nu mijn knipdomein en de ruimte is omgetoverd tot een professionele mini-kapsalon.

In Het Kniphuis is een mooie werkruimte gemaakt. Ik heb twee werkplekken, zodat ik twee mensen tegelijk kan helpen. Op het moment dat iemand in de kleur zit, kan ik een ander knippen. Dat is wel zo effectief!

Het merk waarmee ik werk is de Pure- lijn. Het merk is steeds in ontwikkeling en ik vind het een prettig product om mee te werken. Ikzelf ben zeer tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding. De prijzen van de producten liggen tussen de acht en dertien euro. De prijzen van het knippen en kleuren kunt u vinden op mijn website.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Daarom bezoek ik regelmatig shows en volg ik cursussen. Op deze manier kan ik u altijd op de hoogte houden van de laatste trends en kunt u uiteraard volgens de laatste trends geknipt worden!

Mijn werkdagen zijn dinsdag en donderdag.

Susan Huttinga

telefoonnummer: 038-3377917
e-mail: info@hetkniphuiszwolle.nl