Je bent nu hier: Home / Susan

Het Kniphuis - Susan

"De koffie en thee staan voor u klaar!"

 Mijn naam is Susan Huttinga en ik woon in Westenholte.

Op mijn 15e ben ik begonnen met de opleiding hairstyliste. In Elburg vond ik een  stageplek  en  ben daar aan het leren en werken gegaan. Drie jaar later rondde ik mijn opleiding af en ben ik als kapster gaan werken in IJsselmuiden bij, wat toen nog, Trendy Hairline heette.Ik heb daar vijf jaar met heel veel plezier gewerkt. Hierna heb ik nog vijf jaar in Elburg gewerkt, toch kreeg ik de kriebels en wilde voor mezelf te beginnen. En dat heb ik gedaan!

Vanaf augustus 2011 zijn we bezig gegaan met de vormgeving van Het Kniphuis.
De naam was snel bedacht en daarna volgde het idee om een kniphuis in de achtertuin te realiseren. De helft van onze garage is nu mijn knipdomein en de ruimte is omgetoverd tot een professionele mini-kapsalon.

In Het Kniphuis is een mooie werkruimte gemaakt. Ik heb twee werkplekken, zodat ik twee mensen tegelijk kan helpen. Op het moment dat iemand in de kleur zit, kan ik een ander knippen. Dat is wel zo effectief! Iedereen is welkom. Dames - Heren en kinderen.

De merken waarmee ik werk zijn  Matrix, Biosilk, Imago, Pure. Deze merken zijn steeds in ontwikkeling wat mij scherp houd om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.  De prijzen van de producten en de prijzen van de behandelingen kunt u vinden op deze website.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Daarom bezoek ik regelmatig shows en volg ik cursussen. Op deze manier kan ik u altijd op de hoogte houden van de laatste trends en kunt u uiteraard volgens de laatste trends geknipt worden!

Mijn werkdagen zijn de maandag avond 18-22, dinsdag 9-18, woensdag van 9-12:30.

Zoals vermeld heb ik een vol klantenbestand. Wanneer er ruimte vrij komt vermeld ik dat op mijn site.

Susan Huttinga

telefoonnummer: 038-3377917
e-mail: info@hetkniphuiszwolle.nl